Vid resor till andra länder

Det finns saker som bör tänka på lite extra då man är ute och reser i världen. Framförallt så bör man vara beredd på att det inte alls är som hemma i Sverige. Det finns lagar och bestämmelser som man kanske inte behöver tänka på här hemma. Det gäller att man är väl förberedd och påläst om det land som man ska åka till.

Framförallt så ska man inte ta sker för givet när man är ute i andra länder. Det kan finnas saker som man bör ha extra koll på innan man landar i annat land. Det kan finnas oväntade lagar som man inte har koll på. Om man är normalt funtad så kommer det inte att vara några som helst problem. Var uppmärksam och fråga någon om du är minsta osäker.

Följ de seder och traditioner som finns i det land som du besöker. Om det råder ett rökförbud på offentliga platser men e-cigaretter är tillåtna så kan du med fördel som rökare beställa hem detta från eSmokes och ta med dig på din resa.Tänk dock att packa din e-juice i handbagaget och inte i din resväska. De ingår som oftast i regeln om tillåten mängd vätska man får ta med sig på flyget.

Se till att ta reda på vilka lagar och regler som gäller både på flyget och det land som du ska besöka. Ju bättre förberedd du är desto mindre överraskning kommer du att få. Och din resa kommer att bli betydligt gemytligare utan otrevliga överraskningar. Vi hoppas att din resa kommer att bli så behaglig som den kan bli. Lycka till!

WordPress theme: Kippis 1.15