Varmt och skönt om huvudet på fjällresan

Har du planerat in en resa till fjällen? Se över packningen i tid så att du inte missar något. Visst går det att köpa de sakerna som du missat på plats men utbudet är ofta litet och framförallt dyrt. En bra mössa gör stor skillnad på resan, det här bör du tänka på inför inköpet.

Stil

Det är viktigt att hålla stilen även på skidsemestern, vem vet kanske åker du in i en kändis som du vill imponera på. En buff är ett tubformat tygstycke som du trär på huvudet – de är flexibla vilket gör att du även kan dra ner den över halsen för extra vindskydd. Mössor kommer i många olika stilar som till exempel high top och retro. Oavsett favoritstil kan du hitta din på nätet.

Material

Fundera på vilket material som du trivs bäst i. Mössor i akryl håller formen och blir inte slappa med tiden medan ull håller huvudet varmt och andras bra.

Kostnad

Bra kvalitet behöver inte kosta mer. Ofta betalar du höga priser för själva märket trots att tillverkningen inte är mer speciell än hos andra märken. Köper du mössan på plats i fjällen kan du dessutom räkna med att butiken lägger på flera procent för att kunderna inte har något val.

WordPress theme: Kippis 1.15