I väntan på flygplatsen

Många gånger då man är ute och reser så gäller det att vara ute i god tid på flygplatsen. Minst en timme innan avgång rekommenderas att man har checkat in och klar för avfärd.

Även om man försökt boka så effektivt som möjligt så är det svårt att alltid lyckas med anslutningsflyg och annat. Vissa gånger så kan det bara vara någon timme mellan flighterna men visst kan det hända att man får vänta upp till åtta timmar på att nästa plan ska avgå. Det gäller att man hittar på saker som gör att tiden går fortare. Många gånger så kan telefonen vara ens bästa vän och gör så att tiden går lite fortare.

Spel är alltid något som kan engagera oss och få tiden att gå. Ta en titt hos Videoslots.com och spela lite casinospel. Ett bra tips är att leta upp något ställe där det är gratis wi-fi så inte surfpotten tar slut mitt uppe i något spel. Om man flyger i businessklass så kanske man har tillgång till en lounge eller liknande där man kan sitta. Om man kommer in tidigt på en flygplats så kan man leta upp något hotell och köpa sig en frukost på plats.

Det finns säkert mycket att hitta på en av de större flygplatserna. Leta upp ställen som kan vara spännande att upptäcka och det kan många gånger vara skoj att sitta och titta på både folk och flygplan som startar och landar. Se dock till att vara vid din gate när avgångstiden närmar sig. Och säkra dig så att det inte har bytts flygtider eller gate för den delen så du kommer rätt och vid rätt tidpunkt.

WordPress theme: Kippis 1.15