I väntan på flyget

Många gånger så flyter det på smärtfritt då man är ute och reser, andra gånger så kan det ställa till det och det blir inte riktigt som man planerat. Det kan vara självförvållat eller resebolaget som ställer till det.

De flesta har säkert upplevt att man fått vänta på en flygplats och ibland så kanske det bara är frågan om någon timme eller så, ibland så kan det bli längre. Vad kan man hitta på när man är fast på en flygplats i flera timmar, här kommer några förslag.

  • Leta upp en HotSpot där du kan surfa fritt och inte belasta din egen surfmängd är en bra idé.
  • Det finns många alternativ till spel online via din mobil, casino är ett alternativ men det finns mycket annat att hitta.
  • Skriva dagbok kanske det inte är alla som gör, men det kan vara ett bra tillfälle att få tiden att gå.
  • Det finns säker massor att upptäcka på flygplatsen, kolla runt om ni hittar en bra restaurang där ni kan luncha, ja kanske middag med om tid finns.
  • Skapa egna tävlingar kan vara skoj om ni är flera, souvenirbingo innebär att ni väljer ut ett antal souvenirer som ni ska hitta under en bestämd tid, den som hittat flest vinner.

Det var några tips på vad ni kan hitta på under er vänta på flyget, här hittar ni fler förslag. Vi hoppas ni inte behöver sitta och vänta allt för länge och att ni får en behaglig flygresa var än ni åker.

WordPress theme: Kippis 1.15