De första tipsen

Det är idag inget ovanligt att man har varit ute och rest massor av gånger innan man ens är tio år fyllda, så idag är vi väl egentligen allihop experter på det här med resande. Men det kan väl ändå passa sig med ett par initiala tips från en resenär till en annan!

  • Om du är ute på en tågluff så måste du vara lite streetsmart. Ofta har du en liten budget och då kan det vara en idé att vara påläst om omgivningen för att veta hur du på bästa sätt kan spara några slantar. Till exempel, om man vill vara lite ”ful” så kan man alltid när man åker buss eller tåg visa upp sitt interrailkort och spela ut ”inteförståkortet” om man missuppfattat något.
  • Ett annat tips är att innan du kommer till en ny stad så bör du ha lite koll på vad du kan göra och vad du vill se. Annars är det lätt att man bara strosar runt planlöst.
  • Ett sista tips för nu är att ha framförhållning. Ska man resa runt en del så är det bra att redan innan man lämnar den förra staden, så bokar man hotell eller hostel till den nya staden. Då slipper man den stressen när du ankommer till den nya staden.
WordPress theme: Kippis 1.15