Annorlunda upplevelse

Snart är det jul och nu börjar många längta bort till ett varmare klimat, vi Svenskar reser mer än vi gjort tidigare och visst är solen och värmen något som drar men även annorlunda upplevelser. Det kan vara fråga om att på sin resa uppleva något man aldrig gjort förut som havsfiske eller surfa jättevågor i Karibiska havet.

Älskar du värme och äventyr ska du absolut ta och åka till Costa Rica. Med ett tropiskt klimat och en natur som du inte trodde fanns så kommer du att få ditt livs upplevelse. Här finns flera nationalparker som man kan besöka och med Karibiska havet i öst och Stilla havet både till väst och syd utgör detta land ett av de mest spännande resmålen. Är du intresserad av sportfiske så är detta ett paradis för dig, hyr en egen båt med crew och åk ut på en dag med fantastiskt fiske. Det kan vara lite olika vad som ingår när du hyr båt, så kolla upp så du får valuta för det du hyr. En kapten och någon som hjälper till med själva fisket brukar oftast ingå. Även mat och dryck under dagen kan ingå. En helt klar annorlunda upplevelse utefter Stilla Havskusten.

beach

Många åker hit för att surfa och kämpa mot vågorna i ett ständigt 27-gradigt vatten. Under december till april är surfningen som bäst på Costa Rica men är året om en perfekt plats för dig som älskar surfing, spelar ingen roll om du precis har börjat eller hållit på länge. Med fantastiska stränder och en miljö som man bara drömt om kommer att nästan få dig att tappa andan när du ligger ute i Stilla Havet och väntar på din första våg. Det finns flertalet surfskolor som gör att du som vill börja att surfa får lära dig att bemästra vågorna och bli en bra surfare. Surfskolorna anpassar sig till dig så oavsett om du är gammal eller ung, har surfat tidigare eller inte så hjälper dom dig att bli en bättre surfare.

WordPress theme: Kippis 1.15